Marjatoimintamme

 

Puhtaus, tuoreus, lähiruoka – kaiken toimintamme ydin!

Asiakaslupaus: Kotimaisuus ja laatu 100 %

Kaikkien välittämiemme marjojen kotimaisuusaste on 100 prosenttia. Toinen lupaus asiakkaillemme on, että marja on tuoretta ja hyvälaatuista.

Marjojen alkuperä (jäljitettävyys) ja laatu varmistetaan kirjallisen ja elintarvikeviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Omavalvontasuunnitelman sekä muiden elintarvikemääräysten tarkalla noudattamisella toimintaketjun kaikissa vaiheissa.

Yrityksemme kylmävarasto, autot, marjojen kuljetus ja käsittely tarvittavine välineineen sekä toiminnan hygieenisyys (välineiden pesu ym.) ovat Elintarvikeviraston (Evira) tarkastamia ja hyväksymiä. Toiminnan hygieenisyyteen kiinnitämme erityishuomiota.
Elintarvikevalvonnan suorittama viimeisin tarkastus yritykseemme tapahtui 23.7.2015. Tarkastuksesta tehdyn tarkastuskertomuksen mukaan yrityksemme kaikki osa-alueet ovat parhaassa A- luokassa.

Kotimaisuus sekä hyvä laatu ja hygienia ovat siten toimintamme keskeiset perusarvot ja periaatteet.

Olemme mukana Arktiset Aromit ry:ssä

Arktiset Aromit ry on luonnontuotealan (luonnonmarjat, -sienet, -yrtit ja erikoisluonnontuotteet) valtakunnallinen toimialajärjestö, joka toiminnallaan edistää luonnontuotteiden talteenottoa, jatkojalostusta ja käyttöä sekä parantaa tuotteiden laatua. Lue lisää…Arktiset Aromit ry