Lähiruokaa iduista

Tuotamme sinimailasen, mungpavun ja linssien ituja, asiakkaiden toivomusten mukaan joko kilotavarana tai rasioihin pakattuina.

Maukkaat Marjat ja Idun idut kasvatetaan  erityisellä huolella erillisissä kasvatukseen soveltuvissa tiloissa ja tarkassa viranomaisten valvonnassa Leppävirralla. Hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Meillä ituja tekevät ihmiset, eivät koneet, eli niiden kasvattamisessa, huuhteluissa ja pakkaamisessa sisältää paljon käsityötä. Laatua tarkkaillaan jatkuvasti.

Asiakkaitamme ovat suurkeittiöt, ravintolat, vähittäiskaupat ja tukkuliikkeet. Asiakkaille toimitettavat idut ovat aina tuoreita ja valmiita heti käytettäväksi. Idut säilyvät jääkaapissa käyttökelpoisina viikon verran, huuhtele välillä muutaman kerran. Tällöin ne säilyvät raikkaina.  Valmiit idut säilytetään jääkaappilämpötilassa.

Rasia valikoimissa on: sinimailaset 100g, mungpavut 150g sekä itusekoitus 100g. Rasioissa on viivakoodit ja tarpeelliset merkinnät. Pusseihin pakkaamme ituja 1 – 5 kiloa. Pakkaukset ovat elintarvike laatua ja kierrätettäviä.

Itujamme myydään Pohjois-Savossa  S-kaupoissa ja K-kauppoissa. Mikäli sinun lähikaupassasi ei myydä itujamme, voit pyytää kauppaa lisäämään ne valikoimiinsa.

Toimitamme idut asiakkaille ja kuljetusliikkeille Nilsiään, Siilinjärvelle ja Kuopioon kerran viikossa, yleensä tiistaisin. Kuljetusliikkeet toimittavat tuotteet ympäristökuntiin ja kaupunkeihin esim. Iisalmeen ja Jyväskylään.