Välitämme marjoja

Ostamme/Myymme jälleen lakkaa/hillaa ja mustikkaa

HUIPPUHYVÄÄ LAPIN LAKKAA/HILLAA

Myydään toreilla seuraavasti:

Ma 27.7.                                       Ma 27.7.

klo 9-9.30 Liperi                         klo 9-9.30 Punkaharju

klo 10.30-11 Rääkkylä               klo 10.30-11.30 Parikkala

klo 11.30-12 Hammaslahti       klo 12-12.30 Simpele

klo 12.30-13 Kiihtelysvaara      klo 13.15-13.45 Ruokolahti

klo 13.30-14 Tohmajärvi           klo 14-14.45 Vuoksenniska

klo 14.30-15.30 Kitee

Ti 28.7.                                           Ke 29.7.

klo 9-11 Mikkeli                            klo 9-9.45 Kausala

klo 11.30-12 Ristiina                    klo 10.15-10.45 Kuusankoski

klo 12.30-13 Mäntyharju            klo 11.30-12 Taavetti

klo 14.30-15 Myllykoski               klo 12.45-13 Savitaipale

klo 15.15-16.30 Inkeroinen         klo 13.15-13.45 Taipalsaari

klo 17-17.30 Elimäki                     klo 14-14.45 Joutseno

to-la 23.7.-25.7.

klo 9.00-15.00 Kemijärvi, Kemijärven tori

Toimitamme tuoretta lakkaa Matkahuollon kautta. Lisäksi tuoretta lakkaa saatavana Varkauden Matkahuollon asiamiehen toimitiloissa os. Relanderinkatu 22, Varkaus päivittäin. 

Puhtaus, tuoreus, lähiruoka – kaiken toimintamme ydin!

Lisäaineettomia, maukkaita marjoja Suomesta!

MARJAKAUPPA MAUKKAAT MARJAT JA IDUT ON VASTUULLINEN JA LUOTETTAVA TOIMIJA

Päätuotteitamme marjapuolella on lakka (hilla).
Marjat ostetaan suoraan poimijoilta ja myydään vähittäin tuoremarjana toreilla.

Puhdas, lisäaineeton, laktoositon ja gluteiiniton lähiruoka, Idut! Itutuotantomme on kesätauolla.

Kautta aikojen ovat ihmiset viljelleet ja syöneet palkokasveja tietämättä niiden ravintoarvoista. Nykyisin tiedetään, että ne ovat ravitsevimpia kasvikunnan tuotteita. Idätettäessä ravintoarvot moninkertaistuvat. Idut sisältävät runsaasti proteiinia, B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. Rasvaa ei ole juuri lainkaan.

Idut ovat mainio lisä monenlaisissa ruoissa. Ne maistuvat leivän päällä, hampurilaisen välissä, salaateissa. Kokonaiset tai murskatut idut sopivat hyvin myös leivontaan.

Käytä ituja kaalikääryleiden, piirakoiden ja ohukaisten täytteenä. Tai mausta munavoi iduilla. Mukavan kastikkeen uuniperunoille saat sekoittamalla sitruunalla kirpeytettyyn kermaviiliin ituja. Keitettynäkin idut ovat kelpo ruokaa keitoissa, pataruoissa, paistoksissa ja muhennoksissa. Höyrytettäessä itujen maku vain pehmenee. Idut voi myös kuivattaa ja sekoittaa niitä vaikkapa lisäämään jauhojen ja juomien vitamiinipitoisuutta. Jos haluat pakastaa ituja, ne on ensin ryöpättävä.