Etusivu

 

 AJANKOHTAISTA:

Olemme lopettaneet marjojen oston tänä syksynä. Ostamme jälleen kesällä 2017. Hyvää syksyä!

———————————————————————————————————————————–

Lisäaineettomia, terveellisiä sekä maukkaita marjoja Suomesta!

MARJAKAUPPA MAUKKAAT MARJAT ON VASTUULLINEN JA LUOTETTAVA TOIMIJA

Päätuotteitamme ovat lakka (hilla) sekä puolukka. Myös mustikkaa ja karpaloa ostetaan ja myydään pienissä määrin.
Marjat ostetaan suoraan poimijoilta ja myydään vähittäin tuoremarjana toreilla. Roskainen marja välitetään teollisuudelle. Puolukkaa ja mustikkaa ostamme sekä puhdistettuna että roskaisena.

Muiden marjojen, sienien ym. mahdollinen lisääminen valikoimaan on pohdinnan alla. Yritystoiminnan laajentaminen ei sinällään ole itsetarkoitus, sillä päätavoitteemme ovat nimenomaan laadullisella puolella!

Asiakaslupaus: Kotimaisuus ja laatu 100 %

Kaikkien välittämiemme marjojen kotimaisuusaste on 100 prosenttia. Toinen lupaus asiakkaillemme on, että marja on tuoretta ja hyvälaatuista.

Marjojen alkuperä (jäljitettävyys) ja laatu varmistetaan kirjallisen ja elintarvikeviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Omavalvontasuunnitelman sekä muiden elintarvikemääräysten tarkalla noudattamisella toimintaketjun kaikissa vaiheissa.

Yrityksemme kylmävarasto, autot, marjojen kuljetus ja käsittely tarvittavine välineineen sekä toiminnan hygieenisyys (välineiden pesu ym.) ovat Elintarvikeviraston (Evira) tarkastamia ja hyväksymiä. Toiminnan hygieenisyyteen kiinnitämme erityishuomiota.
Elintarvikevalvonnan suorittama viimeisin tarkastus yritykseemme tapahtui 23.7.2015. Tarkastuksesta tehdyn tarkastuskertomuksen mukaan yrityksemme kaikki osa-alueet ovat parhaassa A- luokassa. Tässä linkki tarkastuksesta saatuun Oiva-raporttiin: Oiva-raportti 23.7.2015

Kotimaisuus sekä hyvä laatu ja hygienia ovat siten toimintamme keskeiset perusarvot ja periaatteet.

Olemme mukana Arktiset Aromit ry:ssä

Arktiset Aromit ry on luonnontuotealan (luonnonmarjat, -sienet, -yrtit ja erikoisluonnontuotteet) valtakunnallinen toimialajärjestö, joka toiminnallaan edistää luonnontuotteiden talteenottoa, jatkojalostusta ja käyttöä sekä parantaa tuotteiden laatua. Lue lisää…Arktiset Aromit ry

Perunan myynti

Keväisin (huhti-toukokuu) myymme kotitarvekäyttöön tarkastettua/sertifioitua siemen- ja ruokaperunaa.
Lue lisää kohdasta ”Perunan myynti”.